Poštovani korisnici odvoza i zbrinjavanja otpada na području Općine Vrhovine,

s obzirom da još nismo zaprimili Izmjenu Odluke o načinu prikupljanja otpada s područja Vrhovine od strane Općine Vrhovine, ovim putem Vas obaviještavamo kako niste u obvezi potpisati Izjavu o načinu pružanja usluge odvoza i zbrinjavanja otpada.

O eventualnim promjenama, obavijestit ćemo Vas putem naše web stranice.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Poštovani korisnici,

temeljem čl. 14. Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom ( „Narodne novine“ broj 50/2017) korisnik usluge odvoza i zbrinjavanja miješanog komunalnog otpada dužan je dostaviti davatelju javne usluge (Gacki d.o.o.) Izjavu o načinu korištenja javne usluge.

Kako bi se udovoljilo zahtjevima Uredbe, djelatnici Gacke d.o.o. Otočac će od 2.11.2018. godine (petak) dostavljati Izjave korisnicima, te će Izjava biti dostupna za potpisivanje u Upravi društva, na adresi Bartola Kašića 5a i elektroničkim putem na mailu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Obrazac Izjave sadrži dva stupca, od kojih u prvom prijedlog davatelja javne usluge, a drugom se korisnik usluge mora očitovati o točnosti podataka te vrsti, zapremnini i količini spremnika. Davatelj usluge će primjenjivati podatke koje je dao korisnik.

Korisnik usluge dužan je vratiti davatelju javne usluge dva primjerka Izjave s potpisom korisnika usluge u pisanom obliku u roku 15 dana od dana zaprimanja.

Stoga Vas molimo da po primitku Izjave istu popunite valjanim podacima, potpišete i dostavite dva primjerka Davatelju usluge Gacka d.o.o.

Za daljnje informacije slobodno nam se obratite osobno u Upravi društva u Otočcu, Bartola Kašića 5a, na telefon: 053/771-449 ili mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poštovani korisnici komunalnih usluga,

obavještavamo Vas da će se odvoz komunalnog otpada na području grada Otočca i prigradskih naselja predviđenog za četvrtak 01.11.2018. godine odvesti u srijedu 31.10.2018. godine.

Zbog blagdana Svih Svetih odvoz otpada iz primarne selekcije (papir, staklo, plastika) odgađa se za sljedeći četvrtak u prigradskim naseljima i petak u centralnom naselju grada Otočca.

Od ponedjeljka do srijede (29. – 31. listopada 2018.) djelatnici Gacke d.o.o. započet će s podjelom čipiranih spremnika za miješani komunalni otpad (zapremnine 120 l) na području naselja Brloška Dubrava (ponedjeljak), Ramljani (utorak) i Dabar (srijeda) u vremenu od 7.00 do 14.30 sati.

Prilikom podjele spremnika, vršiti će se podjela i potpisivanje Izjava o načinu korištenja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada.

Ukoliko novi korisnici u navedenom terminu nisu u mogućnosti preuzeti spremnik, isti će moći preuzeti u Upravi društva Gacke d.o.o. na adresi Bartola Kašića 5a, svakim radnim danom od 7.00 do 14.30. sati.

Obavljanje usluge odvoza i zbrinjavanja otpada iz navedenih naselja započet će s 1.12.2018.

Odvoz otpada vršit će se najviše dva puta mjesečno u navedenim naseljima, a sve moguće promjene biti će objavljene na službenoj stranici Gacke d.o.o., Hrvatskom radio Otočcu te lokalnim portalima GlasGacke i Portal Gacka053.

 Za dodatne informacije slobodno se obratite osobno u Upravu društva, putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te na broj tel.: 053/ 771-449.

Stranica 1 od 6

Multimedija

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak - Petak

06:30 - 14:30

Tel: 053-771-449

pitanja

Trenutno broj posjetitalja

Imamo 2 gosta i nema članova online